Par ielu tirdzniecību novadā

Saskaņā ar Ķekavas novada pašvaldības saistošo noteikumu Nr.33/2021 “Par kārtību, kādā tiek saskaņota un organizēta ielu tirdzniecība Ķekavas novadā” 7. un 8.punktu, tirdzniecības dalībnieks, lai saņemtu pašvaldības saskaņojumu tirdzniecības vietas iekārtošanai un pašvaldības atļauju ielu tirdzniecībai, Ministru kabineta 2010.gada 12.maija noteikumu Nr. 440 „Noteikumi par tirdzniecības veidiem, kas saskaņojami ar pašvaldību, un tirdzniecības organizēšanas kārtību” 15.punktā noteiktajā kārtībā iesniedz pašvaldībā iesniegumu.

Iesniegumu un tam pievienojamos dokumentus persona var iesniegt elektroniski (novads@kekava.lv), ievērojot visus nosacījumus par elektronisko dokumentu noformēšanu, vai vienā no pašvaldības Klientu apkalpošanas centriem:

  • Baložos – Uzvaras prospektā 1A, Baložos, Ķekavas novadā;
  • Ķekavā – Gaismas ielā 19 k-9-1, Ķekavā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā;
  • Daugmalē – “Salnas”, Daugmalē, Daugmales pagastā, Ķekavas novadā;
  • Baldonē – Pārupes ielā 3, Baldonē, Ķekavas novadā.

Pašvaldība, piecu darba dienu laikā no visu noteikumos paredzēto atļaujas saņemšanai nepieciešamo dokumentu saņemšanas:

–  izsniedz personai pašvaldības izpilddirektora parakstītu atļauju ielu tirdzniecībai vai attiecīgi ielu tirdzniecības organizēšanai;

vai

– izsniedz pašvaldības izpilddirektora lēmumu par atteikumu izsniegt personai minēto atļauju.

Baldones teritorijas ielu tirdzniecības vietā Sporta ielā 2, Baldonē līdz 2022.gada 1.jūnijam ir pārejas periods, kad īslaicīgas tirdzniecības atļaujas ir iespējams saņemt arī uz vietas pie tirgus inspektora. No š.g. 1.jūnija, atļaujas tiks izsniegtas saskaņā ar Ķekavas novada pašvaldības saistošajiem noteikumiem Nr.33/2021 “Par kārtību, kādā tiek saskaņota un organizēta ielu tirdzniecība Ķekavas novadā”.

Ar tirdzniecības atļauju izsniegšanas kārtību var iepazīties pašvaldības mājas lapā www.kekava.lvIelu tirdzniecība

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,